A apărut numărul doi al revistei Alumni!

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță apariția numărului doi al revistei Alumni, publicația absolvenților UMFST.

Revista prezintă gândurile absolvenților Universității noastre.

„Alumni, revista absolvenților Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, aduce laolaltă, în paginile sale, medici, medici militari, medici stomatologi, tehnicieni dentari, farmaciști și specialiști în cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, asistenți medicali, balneofiziokinetoterapeuți și nutriționiști, ingineri, filologi, istorici, avocați, economiști și juriști, specialiști a căror devenire s-a desăvârșit în cadrul acestei instituții universitare de prestigiu a urbei mureșene, un loc în care fiecare absolvent revine cu recunoștință și cu nostalgie, căci anii studenției reprezintă cea mai frumoasă perioadă din viața unui tânăr.

Dragi absolvenți, succesul dumneavoastră este și succesul nostru. Vă felicităm pentru parcursul profesional! V-ați pregătit temeinic și ați devenit specialiști în domeniile studiate, iar acum, prin intermediul acestei publicații, puteți ajunge la alți tineri perseverenți și visători care vă percep drept modele demne de urmat și care sunt curioși să vă afle povestea. Alumni este comunitatea care reunește generații de absolvenți, profesioniști și oameni formați în această universitate unică. E Pluribus Unum!”, a transmis prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, Rectorul UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram