Conferinţa Doctoranzilor şi Tinerilor Doctori, la UMFST Târgu Mureș

Conferinta DoctoranzilorŞcoala Doctorală din cadrul Instituției Organizatoare de Studii Universitare de Doctorat a Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie din Târgu Mureș organizează, în data de 11 decembrie 2018, cea de-a 11-a ediţie a Conferinţei Doctoranzilor şi Tinerilor Doctori, manifestare științifică desfășurată în cadrul Zilelor UMFST Târgu Mureș. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 9.30, în Amfiteatrul 1 al Facultății de Farmacie.

Manifestarea propune un program ştiinţific atractiv care abordează teme de actualitate din domeniile: medicină, medicină dentară, farmacie, filologie, istorie, informatică, inginerie şi management.

Astfel, programul Conferinţei oferă sesiuni plenare şi comunicări ştiinţifice susţinute de invitați din străinătate și coordonatori ştiinţifici de doctorat cu înalt prestigiu academic. Această manifestare ştiinţifică reprezintă pentru participanţi o excelentă oportunitate de colaborare, networking, lărgirea orizontului ştiinţific şi, nu în ultimul rând, pentru doctoranzi, un bun prilej de a-şi dezvolta abilităţile de comunicare în cadrul unei manifestări ştiinţifice.

La UMFST Târgu Mureș există echipe de cercetare interdisciplinare, flexibile şi dinamice ale căror lideri sunt modele pentru tinerii doctoranzi şi pentru studenţi. Pe lângă laboratoarele de cercetare cu aparatură modernă din cadrul facultăţilor, Centrul Avansat de Cercetare Medicală și Farmaceutică reprezintă un exemplu de infrastructură de cercetare de înaltă calitate la nivel internaţional, fiind un centru de referință în țară.

Programul complet al Conferinţei Doctoranzilor şi Tinerilor Doctori se regăsește aici. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram