Studenți la Informatică, premiați la un concurs regional de programare

Mentiune_UMFST_Info2
Sursă foto: Facebook DEIK Regional Programming Contest

Studenții Facultății de Științe și Litere, specializarea Informatică, au participat, în data de 9 decembrie 2018, la Concursul Regional de Programare pe echipe DEIK, care s-a desfășurat la Debrecen, Ungaria.

Potrivit organizatorilor, la concurs au participat 59 de echipe în trei categorii: categoria elevi de liceu, categoria studenți și categoria open. UMFST Târgu Mureș a fost reprezentată de două echipe, iar studenții s-au întors acasă cu premii.

„Echipa UMFST_Info2, alcătuită din studenții din anul II: Bereșescu Mihai-Cristian, Imbre József-Jáfet și Sand Andrei-Victor, s-a clasat pe locul 7, reușind să rezolve 8 probleme din 12. Acest rezultat a fost premiat cu o diplomă mențiune, ceea ce este o performanță deosebită, ținând cont că în fața lor s-au clasat doar echipe ale Universităților din Budapesta și UBB Cluj. Echipa UMFST_Info1, formată din Cotoc Vasile-Gabriel, Iacobuți Mihai-Narcis și Iușan Flaviu Lucian, a rezolvat 6 probleme de concurs, aceasta fiind o reușită din partea lor, având în vedere că ei sunt studenți doar în anul I. Felicitări studenților noștri pentru reușită și mulțumiri profesorului coordonator, lector. dr. ing. Lefkovits Szidónia, pentru efortul de pregătire a echipelor”, au precizat organizatorii.

Sursă foto: www.unideb.hu
Sursă foto: www.unideb.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram