Viitorii candidați la UMFST au susținut probe de verificare a aptitudinilor sportive și simulare a admiterii la programele din domeniul Sănătate

Campusul universitar a găzduit la sfârșitul săptămânii activități diverse dedicate viitorilor candidați la UMFST G.E. Palade Tg. Mureș.

Liga Studenților din Târgu Mureș, în colaborare cu studenții Secției de Pregătire Medico-Militară Târgu Mureș și cadrele didactice din cadrul Catedrei de educație fizică și sport a UMFST au organizat sâmbătă, 25 martie, cu începere de la ora 9:00, în Sala de Sport „Dr. Anton Pongrácz”, ședințe de pregătire/ simulare a probelor fizice specifice admiterii la programul de studii Medicină militară.

Duminică, 26 martie, cu începere de la ora 8:00, a avut loc prima ediție din acest an a simulării admiterii la UMFST, probă la care au participat peste 600 de candidați orientați spre programele de studii din domeniul Sănătate, specializările de 6 și 5 ani, Medicină, Medicină militară, Medicină dentară și Farmacie, limba română/ limba maghiară, precum și pentru programele de 4 și 3 ani, respectiv Asistență medicală generală (limba română și limba maghiară), Nutriție și dietetică, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică dentară, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, în limba română.

Până la examenul de admitere din data de 23 iulie 2023, candidații vor avea posibilitatea de a-și verifica nivelul de pregătire și însușire a cunoștințelor teoretice și în următoarele două sesiuni de simulare. 

https://www.facebook.com/TVRTirguMures/videos/1290868535166334

Informații simulare admitere:

https://www.facebook.com/simulareumfst/

https://www.facebook.com/groups/301591475305743 (Simularea Examenului de Admitere 2023 UMFST – Grup Oficial).

photo credit: Radu Mesaroș

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram