S-a dat startul înscrierilor la Universitatea de Vară pentru Elevi 2019. Noi facultăți au fost incluse în program!

Foto 3 elevi universitatea de vara 2019Liga Studenților din Târgu Mureș anunță desfășurarea, în perioada 29 iulie – 5 august 2019, a celei de-a VII-a ediții a îndrăgitului program Universitatea de Vară pentru Elevi.

Organizat cu sprijinul UMFST Târgu Mureș, programul este destinat liceenilor care au absolvit clasa a XI-a, pentru a vedea cum decurge o săptămână din viața unui student la Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, iar anul acesta, ca element de noutate, programul a fost extins, doritorii având astfel posibilitatea de a opta și pentru Inginerie sau Drept.

„Anul acesta deschidem calea spre un nou drum palpitant. Scopul nostru este să prezentăm elevilor viața de student în toate unghiurile ei, astfel programele de studiu simulate anul acesta vor reprezenta facultățile de: Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Inginerie și Drept. Mai multe oportunități de a vă descoperi chemarea. Pe site-ul http://uve.lstgm.ro/ veți găsi formularul de înscriere, răspunsul la toate întrebările în secțiunea „Informații” și calendarul proiectului. Suntem nerăbdători să fim surprinși de creațiile voastre”, au transmis organizatorii Universității de Vară pentru Elevi.UVE 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram