Săptămâna râsului

12208406_643413515761523_6346028374245097659_nSe spune că toamna e anotimpul sentimentelor melancolice, amplificate de faptul că tot ce era până acum plin de viaţă începe să se ofilească. Dacă şi tu te numeri printr cei care vor să aibă parte de câteva zile presărate cu voie bună şi amuzament, iată la ce trebuie să participi. 

Săptămâna ce urmează se anunţă a fi una plină cu umor de bună calitate pentru mureşeni, care vor putea lua parte la activităţile organizate cu ocazia Festivalului Naţional Studenţesc de Satiră şi Umor.

Acest festival, ajuns la a XVII-a ediţie, promite să aducă şi în acest an un plus de distracţie, dat de workshop-urile şi de petrecerile tematice organizate, deopotrivă în campusurile universitare şi în restul oraşului, în perioada 16-22 noiembrie, intitulată ’’săptămâna râsului’’În ziua de vineri va avea loc şi un concurs de interpretare, la Casa de Cultură a Studenţilor; vor participa trupe din oraşele Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Reşiţa, Galaţi, Iaşi, Petroşani, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara, care se vor lupta pentru a câştiga simpatia publicului şi premiul cel mare. 

Organizatorii, printre care se numără Casa de Cultură a Studenţilor, Liga Studenţilor din Târgu Mureş şi Organizaţia Studenţească de Medicină Dentară, au iniţiat o serie de activităţi menite să ofere indicii cu privire la ceea ce urmează să se desfăroare în ’’săptămâna râsului’’. Una dintre ele e reprezentată de ’’banc challenge’’, ce are loc în mediul virtual, şi care constă în a te filma spunând un banc şi a provoca alte trei persoane să facă întocmai, cea mai reuşită glumă urmând să fie premiată. 

Am vorbit cu Melania Ignat şi cu Elena Avram, implicate în organizarea festivalului, care au mărturisit că e plăcut să poată planifica momente menite să stârnească zâmbetele oamenilor: ’’Vrem să aducem un strop de culoare oraşului şi, implicit, centrelor universitare’’.

Festivalul se va încheia sâmbătă, cu acordarea premiilor pentru concursul de interpretare şi cu un moment artistic susţinut de ’’Ţapinarii’’ şi de Bobi Dumitraş, de la ’’Fără Zahăr’’, invitaţii serii de gală.

Programul complet şi alte detalii legate de festival pot fi aflate accesând linkul care urmează: https://www.facebook.com/satirasiumormures

Aşadar, acordă-ţi câteva momente de pauză de la rutină şi alătură-te celorlalţi tineri dornici de distracţie de bună calitate şi ia parte la acest eveniment deja bine cunoscut în Târgu Mureş.

Dalia Dreptate – voluntar blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram