Workshop cu tema „100 de ani de cultură fizică”, la UMFST Târgu Mureș

Afis workshop 100 de ani de cultura fizicaAsociația Transilvană pentru Cultură din Târgu Mureș și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș organizează sâmbătă, 27 octombrie 2018, începând cu ora 11.00, workshop-ul cu tema „100 de ani de cultură fizică”, care va avea loc în clădirea C47 a UMFST Târgu Mureș.

Organizat de Disciplina Educație Fizică din cadrul UMFST Târgu Mureș, sub coordonarea conf. dr. Adela Bădău, workshop-ul va aborda teme din domenii complementare educației fizice, și anume: psihologie, kintetoterapie, pedagogie, medicină sportivă etc. Lucrările care vor fi prezentate în cadrul manifestării vizează evoluția domenului educație fizică și a sportului în acest secol.

Workshop-ul are loc în cadrul manifestărilor ocazionate de Centenarul Marii Uniri, evenimente care se desfășoară în perioada 18 – 28 octombrie 2018, la Târgu Mureș, sub genericul „100 de ani în 10 zile”, în cadrul proiectului național cultural nr. 5245/10.10.2018, organizat cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram