Viața de student farmacist la UMFST G.E. Palade Târgu Mureș

Cinci studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași s-au aflat, în perioada 23 – 27 octombrie 2023, la Facultatea de Farmacie din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, cu ocazia programului InterFarma.

„Cu ajutorul voluntarilor noștri, am încercat să le arătăm studenților oaspeți cum este viața de student la Târgu Mureș printr-o serie de activități: cursuri și laboratoare practice, workshop despre sănătatea mintală, seară de film, seară de jocuri și bowling. Ne bucurăm de această săptămână și dorim să transmitem felicitări și mulțumiri voluntarilor și coordonatorului de mobilități studențești”, au transmis reprezentanții Asociației Studenților Farmaciști din Târgu Mureș.

InterFarma este un program de mobilități studențești desfășurat sub egida Federației Asociațiilor Studențești din România, care le permite studenților farmaciști să experimenteze, timp de o săptămână, viața de student într-un alt centru universitar. Următoarea ediție InterFarma va avea loc în luna martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram