Conferința Farmaciștilor Mureșeni. Împreună pentru o profesie unită

Colegiul Farmaciștilor Mureș, în parteneriat cu Facultatea de Farmacie, UMFST G.E. Palade Târgu Mures, organizează, în perioada 26-27 octombrie 2023, în Aula Facultății de Farmacie, cea de-a XI-a ediție a Conferinței Farmaciștilor Mureșeni, care se desfășoară în format hibrid sub sloganul „Împreună pentru o profesie unită”.

Organizatorii propun un program cu teme de actualitate din domeniul farmaceutic și al sănătății, printre care se numără: servicii farmaceutice – noutăți și perspective, farmacovigilență și reglementări, managementul calității, rolul farmacistului în studiile clinice, rolul farmacistului clinician la patul bolnavului – masă rotundă, noutăți în activitatea farmacistului în industrie, noutăti științifice din domeniul farmaceutic și medical etc.

Evenimentul va reuni farmaciști din județul Mureș și din alte județe din țară, medici, cadre didactice ale Facultății de Farmacie, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, autorități locale, reprezentanți ai Casei de Asigurări de Sănătate.

Deschiderea Conferinței Farmaciștilor Mureșeni va avea loc joi, 26 octombrie 2023, ora 8:50, în Aula Facultății de Farmacie, în prezența farm. Nicoleta Logigan, președintele Colegiului Farmaciștilor Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, și prof. univ. dr. Daniela Lucia Muntean, decanul Facultății de Farmacie din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș.

Tot joi, de la ora 12:00, va avea loc simpozionul intitulat „Viitorul profesiei de farmacist”. Invitați: șef lucrări dr. farm. Marius Cherecheș și conf. univ. dr. Gabriel Hancu, cadre didactice la Facultatea de Farmacie.

În cadrul conferinței va avea loc vineri, 27 octombrie 2023, ora 14:00, în Sala de consiliu a Facultății de Farmacie (etaj 1, sala 103), masa rotundă cu tema „Rolul farmacistului clinician în echipa medicală”, la care sunt invitați manageri ai spitalelor mureșene, directori medicali, șefi de secții ale spitalelor și farmaciști clinicieni practicieni din județul Mureș și Cluj. Moderator: prof. univ. dr. Camil Vari.

Conferința cuprinde și Gala farmaciștilor 2023, care va avea loc vineri, 27 octombrie 2023, ora 18:00, la Europa Ballroom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram