Un nou parteneriat de succes în domeniul MedTech

UMFST G.E. Palade Târgu Mureș și compania General Electric HealthCare, lider si inovator de top în domeniul tehnologiei medicale, își dau mâna într-un nou proiect de educație și inovare la UMFST G.E. Palade Târgu Mureș.

Cu ocazia unei vizite recente, reprezentanții General Electric HealthCare au apreciat dinamica și interesul Universității în domeniul MedTech, iar discuțiile purtate cu cadrele didactice de la programul de studii Inginerie medicală au vizat implementarea proiectelor comune, cum ar fi: centrul de educație si training regional GE Healthcare, educație la programul de studii Inginerie medicală, internship și internaționalizare.

„Lider mondial în echipamente de imagistică, ultrasonografie și soluții digitale pentru asistență medicală, GE HealthCare este implicată și susține performanța în domeniul MedTech prin proiecte de investiții în infrastructură, educație și inovare la UMFST G.E. Palade Târgu Mureș. Întâlnirile și vizitele la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației, Centrul de Simulare și Abilități Practice și Facultatea de Medicină Dentară au validat, și de acestă dată, dinamica și interesul Universității noastre în domeniul MedTech”, au transmis reprezentanții Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram