Imagistica cardiacă, tema unui eveniment online organizat de SideMED

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează, în data de 3 octombrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 14.00, evenimentul RadioCORD: Imagistică Cardiacă – modulul I, care se va desfășura online.

Evenimentul se adresează studenților la medicină generală (an III+) și medicilor rezidenți. „Nivelul de dificultate al informației oferite va fi progresiv, de la noțiuni de bază până la prezentări de cazuri și exemple practice. Modulul I nu necesită cunoștințe din partea participanților înainte de eveniment, dorindu-se a fi un prim pas introductiv în imagistica cardiacă”, au transmis organizatorii evenimentului.

Coordonator eveniment: dr. Pop Marian, medic primar radiologie și imagistică medicală, Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș. Informații suplimentare, tematica evenimentului și înscrieri: https://www.facebook.com/events/1017781445359885.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram