#CompanyHour: Oportunități de carieră pentru studenții Facultății de Economie și Drept

BibliotecaFacultatea de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș va găzdui joi, 16 mai 2019, începând cu ora 16.30, în sala C15, în cadrul programului #CompanyHour, o întâlnire cu reprezentanții Deloitte Romania, la care sunt invitați să participe studenții și masteranzii interesați de oportunitățile de carieră oferite de către această companie.

Potrivit organizatorilor, vor fi inițiate discuții libere despre alegeri, succes și teama de eșec, dar în egală măsură vor fi abordate aspecte și provocări de actualitate în profesia de auditor financiar. De asemenea, vor fi prezentate oportunitățile de carieră pe care Deloitte Romania le oferă juniorilor.

„Ești student în an terminal/masterand și nu știi în ce direcție să te îndrepți? Ai nevoie de un sfat? Vino la prezentarea Deloitte din 16 mai, de la ora 16.30, în sala C15, la sediul Facultății de Economie și Drept, pentru a discuta cu reprezentanții Deloitte despre ce e important la început de drum”, transmit organizatorii.

Deloitte este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale de pe piața din România și prestează servicii de audit, servicii de consultanță fiscală, servicii juridice, servicii de consultanță și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii externalizate și consultanță în tehnologie și alte servicii adiacente prin intermediul a peste 1.100 profesioniști.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram