Recrutarea și selecția resurselor umane. Cum să faci să te angajezi?

Foto emisiuneAstăzi, 13 mai 2019, la ora 18.00, va invităm să urmăriți la UMFST Live o nouă emisiune realizată și moderată de lector univ. dr. Corina Lirca, cu titlul „Recrutarea și selecția resurselor umane. Cum să faci să te angajezi?”.

Emisiunea o are ca invitată pe doamna Gál-Enescu Enikő, manager de resurse umane într-o companie de prestigiu din Târgu Mureș, și se adresează tuturor studenților universității, indiferent de domeniu de studii, deoarece discuția își propune să dezvăluie informații prețioase despre ceea ce presupune angajarea la o companie serioasă – pregătirea pentru a deveni un candidat eligibil și procesul prin care trebuie să treacă acest candidat, de la gasirea unui post vacant, la redactarea CV-ului și a scrisorii de intenție, la interviuri și testări.

Discuția va oferi în final informații ce îi vizează în mod direct pe studenții farmaciști: oportunități de vizitare a unui site din domeniul farma, practica profesională, precum și angajarea încă din timpul facultății.

Invităm studenții universității să urmărească interviul cu expertul în recrutarea și selecția de personal, pentru a înțelege care sunt așteptările angajatorilor și a învăța cum să își mărească șansele de a obține un post bun la terminarea facultății, daca nu chiar și înainte de acest moment.

Lector univ. dr. Corina Lirca

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram