Cros caritabil pentru sprijinirea victimelor violenței domestice, la Târgu Mureș

Empatia și solidaritatea sunt două dintre aspectele fundamentale care unesc semenii în evenimentele ce au drept scop cauze umanitare.

Asociația Studențească AMiCUS România organizează, în data de 5 martie 2023, ora 11:00, a doua ediție a crosului caritabil „Alerg pentru mama”, care își propune să strângă fonduri destinate sprijinirii victimelor violenței domestice din România, în cadrul unui proiect al Asociației ADRA România. Crosul se va desfășura simultan în marile centre universitare din Romania: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Arad, Pitești, Craiova și Târgu Mureș.

La Târgu Mureș, crosul va avea loc la Platoul Cornești și sunt invitați să se înscrie alergători de toate vârstele, amatori și profesioniști. Vor fi disponibile următoarele trasee de alergare: un traseu cu lungimea de 500 m pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 15 ani, un traseu individual de 2,5 km, 5 km sau 7 km, pentru persoanele adulte.

Mai multe detalii despre opțiunile de participare sau sprijin acordat evenimentului pot fi consultate în pagina Asociației Studențești AMiCUS România: https://amicus.ro/apm/

Ediția din 2022 s-a desfășurat în 8 orașe simultan, Arad, Brașov, București, Cluj Napoca, Craiova, Pitești, Târgu Mureș și Timișoara, reunind 693 de alergători, dintre care 154 de copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram