20 locuri la programul de masterat Reabilitare Orală Estetică organizat în cadrul Facultății de Medicină Dentară

banner admitere ROE sept 2019Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează, în sesiunea septembrie 2019, examen de admitere la programul de studii de masterat Reabilitare Orală Estetică (ROE), domeniul Medicină Dentară.

Prin obiectivele sale specifice, programul de masterat ROE completează profilul și specializarea Facultății de Medicină Dentară:

  • Acumularea de cunoștințe suplimentare referitoare la conceptele generale de reabilitare orală și estetică;
  • Aprofundarea diferitelor concepte de reabilitare orală și a noțiunilor de estetică prin prisma diferitelor specialități medicale stomatologice;
  • Recomandarea manoperelor terapeutice individualizate și realizate într-o manieră multidisciplinară, implantele/lucrările protetice pe implante fiind o alternativa modernă de restaurare a funcțiilor pierdute ale aparatului dento-maxilar.

Pentru anul universitar 2019-2020, sunt alocate un număr de  20 de locuri, 10 bugetate și 10 cu taxa de 2.500 lei: învățământ cu frecvență, durata de un an  (2 semestre), 60 ECTS.

Înscrierea candidaţilor la concursul de admitere se va face în perioada 1-13 septembrie 2019 prin intermediul portalului de înscriere online admitere.umfst.ro, accesibil de pe pagina principală a site-ului Universității: www.umfst.ro.

Pentru candidații care întâmpină dificultăți în utilizarea portalului de înscriere sau doresc informații suplimentare, va fi disponibil un centru de informare, la sediul IOSUM de pe strada Nicolae Iorga nr.1 și la numărul de telefon 0265 215 958, unde pot apela pentru lămuriri, în perioada 1-13 septembrie 2019, între orele 9.00 – 15.00.

Pe site-ul Universității sunt postate toate PRECIZĂRILE PRIVIND ÎNSCRIEREA CANDIDAȚILOR LA PROGRAMELE DE STUDII UNIVERSITARE DE MASTERAT, precum și datele (actele) solicitate de formularul online pentru a fi încărcate pe portalul de înscriere, în format scanat. Detalii aici.

Examenul de admitere la programul de masterat Reabilitare Orală Estetică se va desfășura în data de 16 septembrie 2019, începând cu ora 10.00, în Aula Centrului Integrat de Medicină Dentară, și va consta din 2 probe:

  • Proba scrisă (de tip test grilă) cu o pondere de 75% din tematica specifică. Detalii aici. 
  • Interviu cuprinzând evaluarea dosarului candidatului cu ponderea de 25%.

Metodologia de admitere la studiile universitare de masterat poate fi accesată la acest link. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram