30 de ani de TDK!

Asociația Studenților Maghiari din Târgu Mureș (MMDSZ), în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează, în perioada 10 – 13 mai 2023, cea de a XXX-a ediție a Conferinței Științifice Studențești cu participare internațională TDK (Tudományos Diákköri Konferencia).

Desfășurat încă din anul 1993, evenimentul se bucură în fiecare an de un număr mare de participanți, atât din țară, cât și din străinătate și oferă posibilitatea studenților de la programele de studii cu predare în limba maghiară să-şi prezinte lucrările științifice în limba maternă în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie. 

Manifestarea are scopul de a reuni timp de 4 zile cadre didactice universitare, experți de renume internațional din Houston, Los Angeles, Ungaria și studenți dornici de cunoaștere, într-un cadru multidisciplinar și de afirmare științifică pentru cei tineri. 

Fiind o ediție aniversară, pe lângă prezentări, dezbateri și atelierele de lucru, organizatorii au inclus în program și alte surprize participanților.

Site eveniment: https://tdk.mmdsz.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram