Aniversarea a 25 de ani de medicină militară la UMF Tîrgu Mureș

MMJoi, 28 mai 2015, UMF Tîrgu Mureș va organiza, în parteneriat cu Garnizoana Tîrgu Mureș, Catedra de Pregătire Medico-Militară și Instituția Prefectului Mureș, o serie de manifestări dedicate aniversării a 25 de ani de medicină militară la UMF.

Astfel, începând cu ora 9,00, în Piața Victoriei va avea loc o ceremonie militară la care vor participa, alături de efectivele Garnizoanei Tîrgu Mureș, militari și fanfara Regimentului 30 Gardă “Mihai Viteazul” din București.

De la ora 11, in Sala festivă a UMF se va desfășura un Simpozion aniversar de medicină militară și lansarea cărții intitulate: Medicina militară românească de-a lungul vremii: tradiție, onoare, vocație (autor: Mr. Cristian Dorin Damian, prezintă prof. dr. Ovidiu Cotoi). Simpozionul va fi însoțit de vernisajul unei expoziții de materiale, aparatură și instrumentar medical folosite de armata română.

La ambele manifestări vor participa Ministrul Apărării Naționale, d-l Mircea Dușa, ex-Prim-ministrul României, d-l Petre Roman, generali din Statul Major General și din cadrul Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale, comandanți de spitale militare, comandanți ai structurilor militarizate din regiune, ofițeri și studenți.

Vă invităm să participați la acest moment aniversar, parte integrantă a seriei de evenimente desfăsurate în cadrul Programului UMF 70.

Programul detaliat al evenimentului îl găsiți AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram