Congresul Româno-Iordanian de Medicina si Farmacie

Congresul Româno Iordanian de Medicină și Farmacie de la UMF Tîrgu Mureș se va desfășura sub Înaltul Patronaj al prințesei Muna al Hussein a Iordaniei.
Vineri, 22 mai 2015, va avea loc al VI-lea Congres româno-iordanian de Medicina si Farmacie, manifestare de tradiție care, și în acest an primește Înaltul Patronaj al prințesei Muna al Hussein a Iordaniei. Congresul va avea ca oaspeți de onoare pe printesa Muna al Hussein alaturi de dl. prof. dr. Ekhleif Y. Tarawneh – președintele Universității Iordaniene și pe dl. prof. dr. Muawyah Al Bdour – decanul Facultății de medicină din cadrul Universității Iordaniene.

corinfCongresul româno-iordanian din acest an de grație pentru UMF – împlinirea a 70 de ani de învățământ superior de medicină la Tîrgu Mureș, se va bucura și de participarea celei mai impresionante delegații străine care a vizitat UMF-ul în ultimii ani, fiind anunțați peste 130 de participanți din Iordania, medici, profesori, parlamentari, ofiteri superiori, ambasadori, alaturi de ministrii sănătății din Iordania si din Romania.
Deschiderea oficială a congresului va avea loc joi, 21 mai 2015, de la ora 16.00 în Sala Mare a Palatului Culturii din Tîrgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram