Admitere sesiunea septembrie 2017. Candidații susțin mâine examenul

simulare admitereUniversitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș informează candidații care susțin joi, 14 septembrie, examenul de admitere că la programele de studii Medicină, Medicină Dentară și Farmacie proba scrisă începe la ora 10.00, în Sala Festivă a Universității, și durează trei ore. La examenul de admitere din sesiunea septembrie 2017 s-au înscris 108 candidați.

Candidații pot intra în sala de concurs începând cu ora 09.00. La intrarea în sală se vor legitima cu Buletin de Identitate/Carte de Identitate/Pașaport în termen de valabilitate și vor avea asupra lor legitimația de concurs, printată de fiecare candidat la finalizarea procedurii de înscriere online.

Plicurile cu subiectele de examen se vor deschide la ora 10.00. Candidații care în momentul deschiderii subiectelor nu se află în sala de concurs, pierd dreptul de a mai susține examenul. Pe parcursul examenului candidații pot avea asupra lor o sticlă cu apă/suc și dulciuri. Nu este permisă intrarea în sală cu telefoane mobile, calculatoare și instrumente de scris proprii. Universitatea pune la dispoziția candidaților carioca pentru completarea grilelor si pixuri pentru ciorne.

Repartizarea candidaților este disponibilă AICI și AICI

În ceea ce privește desfășurarea probelor practice de admitere la programul de studiu Educație Fizică și Sportivă, candidații găsesc toate informațiile AICI.

Candidații sunt rugați să urmărească informațiile privind examenul de admitere afișate la avizierul Universității și publicate pe site-ul Universității la secțiunea Admitere; aceste informații vor fi actualizate periodic.

Vă rugăm să sesizați orice eventuale neconcordanțe/erori la Registratura Universității, etajul I, până miercuri, 13.09.2017, ora 14.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram