Admiterea 2020 la programele de studii universitare de masterat din cadrul UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș prezintă oferta educațională a programelor de studii universitare de masterat pentru sesiunile de admitere din anul 2020.

Pentru anul universitar 2020-2021, Universitatea propune viitorilor masteranzi un număr de 28 de programe de studii universitare de masterat din următoarele domenii de studii: Medicină, Medicină dentară, Farmacie, Inginerie energetică, Ingineria sistemelor, Inginerie industrială, Inginerie și management, Informatică, Filologie, Istorie, Știința sportului și educației fizice, Administrarea afacerilor, Management, Contabilitate, Finanțe, Drept și Științe administrative.

Informații despre admiterea 2020 la programele de studii universitare de masterat a oferit prof. univ. dr. Adriana Ciurba, director adjunct al Instituției Organizatoare de Studii Universitare de Masterat, la UMFSTv Live, în cadrul unei emisiuni dedicate admiterii 2020 la UMFST, care se va difuza vineri, 29 mai 2020, începând cu ora 18.00, pe pagina de Facebook a Universității.

Concursul de admitere la studiile universitare de masterat cuprinde două etape: înscrierea online şi admiterea.

Totodată, recomandăm viitorilor candidați să urmărească site-ul Universității, secțiunea dedicată admiterii, pentru a consulta metodologia de admitere, condițiile și criteriile de admitere, calendarul admiterii, precum și cifra de școlarizare: https://www.umfst.ro/masterat/admitere-2020.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram