Admiterea la noul program de studii de licență Comunicare și media emergente

Decanul Facultății de Științe și Litere „Petru Maior” din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, conf. univ. dr. Giordano Altarozzi, și lect. univ. dr. Cezar Sigmirean vor prezenta miercuri, 15 iulie 2020, începând cu ora 18.00, la UMFSTv Live, noul program de studii de licență Comunicare și media emergente.

Ținând cont de lumea în care trăim, care se află într-o continuă schimbare, și de necesitatea de a corela învățământul superior cu nevoile pieței muncii, Facultatea de Științe și Litere „Petru Maior” reușește o îmbinare între tradiție și modernitate, rezultatul final fiind o paletă amplă de ocupații pentru absolvenți.

Astfel, noul program de studii reprezintă o dezvoltare a programului de studii Comunicare și relații publice și rămâne în domeniul științelor comunicării, dar mult mai orientat spre media emergente, adică spre noi instrumente de comunicare de masă, care au rezultat ca urmare a revoluției informaționale din ultimele decenii.

Înscrierile la programul de studii Comunicare și media emergente se realizează online, în perioada 13-22 iulie 2020, prin intermediul platformei: https://admitere.umfst.ro/.

La acest program sunt alocate 25 de locuri finanțate din bugetul Universității (studentul nu achită taxă de școlarizare) și 35 de locuri cu taxă.

Condiţie de admitere: media generală a examenului de Bacalaureat (100%).

Rezultatele se vor afișa în data de 24 iulie 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram