Anunț privind Universitatea de Vară pentru Elevi

În fiecare an, în luna iulie, liceeni din toate colțurile țării experimentează viața de student la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș în cadrul programului Universitatea de Vară pentru Elevi. Elevii sunt cazați în cămine studențești, participă la cursuri și lucrări și au parte de activități extrașcolare.

Având în vedere situația epidemiologică, ediția din acest an nu se va organiza. Iată mesajul transmis de către reprezentanții Ligii Studenților din Târgu Mureș, organizatorii acestui program extrem de îndrăgit.

„După numeroase discuții am concluzionat faptul că siguranța participanților primează, dar și că UVE 2020 ar trebui să fie o experiență de neuitat pentru participanți, care să se ridice cel puțin la nivelul edițiilor anterioare. Astfel, am decis ca anul acesta să punem proiectul pe pauză, nefiind capabili să îndeplinim toate standardele propuse. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm succes la examenul de Bacalaureat și la cel de Admitere”, au transmis aceștia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram