Asociația Studenților Maghiari organizează simularea examenului de admitere

Rezultate simulare admitereAsociația Studenților Maghiari din Tîrgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, organizează, în data de 15 iulie 2018, la ora 11.00, simularea examenului de admitere, în limba maghiară, la disciplinele biologie și chimie, atât pentru specializările mari (Medicină, Medicină Dentară și Farmacie), cât și pentru specializările mici (Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară și Cosmetică Medicală. Tehnologia produsului cosmetic).

Pentru specializările mari taxa de concurs este 30 lei, iar pentru specializările mici taxa este 20 lei. Taxele se vor achita în ziua simulării, iar înscrierile la simulare se fac aici.

Simularea examenului de admitere este organizată cu scopul de a-i ajuta pe viitorii candidați la UMF Tîrgu Mureș să se acomodeze cu atmosfera de examen, să-și testeze cunoștințele acumulate pentru examenul de admitere și să observe ce capitole necesită aprofundare. Examenul de admitere la UMF Tîrgu Mureș va avea loc în data de 25 iulie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram