Astăzi începe congresul național de medicină de urgență „CongrEMs”

A doua ediție a Congresului Național cu Participare Internațională de Medicină de Urgență „CongrEMs” se desfășoară la Târgu Mureș începând de astăzi, 5 martie 2020, până duminică, 8 martie 2020.

Evenimentul este organizat de Organizația Studențească de Medicină de Urgență din Târgu Mureș, Fundația pentru SMURD, UPU-SMURD Târgu Mureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș și Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş.

Într-un cadru academic, CongrEMs reunește medici, asistenți, voluntari și studenți pasionați de medicina de urgență. Aceștia au oportunitatea de a dobândi noi cunoștințe medicale, de a-și perfecționa abilitățile practice și de a explora noi direcții și teme cu experți în domeniu.

„Sesiunile pe care le punem la dispoziția dumneavoastră vor consta în prelegeri susținute de către lectori cu înalt profil internațional și național, workshop-uri interactive și o gamă largă de lucrări științifice. Programul oferă o tematică vastă și de actualitate lectorii fiind distinși membri ai comunității medicale și academice. CongrEMs reprezintă ocazia perfectă de a vă alătura medicilor din țară și de peste hotare în cele trei zile de manifestări știițifice și seri sociale de excepție”, au transmis organizatorii evenimentului.

Mai multe informații despre congres puteți afla urmărind o emisiune realizată la UMFST Live: https://www.youtube.com/watch?v=XgpTKVWUHp8 . Invitați: Andrei Modiga, vicepreședinte CongrEMs, Camelia Larisa Balogh, vicepreședinte OSMU. Moderator: stud. Bianca Stătescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram