Atelierul de Endocrinologie Pediatrică – review

Săptămâna trecută, în perioada 23 Martie -25 Martie 2017, a avut loc Atelierul de Endocrinologie Pediatrică, eveniment realizat de Grupul de Lucru de Endocrinologie Pediatrică a Societății Române de Endocrinologie împreună cu Disciplina de Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie Tg-Mureș.
Ideea acestei manifestări științifice a venit din dorința de a realiza ceva nou, diferit și totodată interactiv. Fiecare participant a prezentat un caz din domeniul endocrinologiei pediatrice, urmat mai apoi de dezbateri pe tema abordată.
Manifestarea a reunit specialiști în domeniu, din țară, membri SRE- Prof dr Carmen Vulpoi, Prof dr Cătălina Poiana, Prof dr Carmen Georgescu, Prof dr Dumitru Branișteanu, Prof dr Ionela Pașcanu, Conf dr Carmen Barbu, Dr Iuliana Gherlan.

endo
Invitatul special a fost Profesorul Emerit Ze’ev Hochberg MD PhD, Faculty of Medicine, Technion – Israel Institute of Technology, fostul Președinte al GPED – Global Pediatric Endocrinoloy and Diabetes și câștigător al Premiul Andreas Prader Prize.
Așadar, este foarte important să fim la curent cu manifestările științifice realizate în Tg-Mureș, demonstrându-ne cât de norocoși suntem noi, studenții, că am ales UMFTGM.

Andreea-Melania Ignat voluntar blog.umftgm.ro
Andreea-Vîlcan voluntar blog.umftgm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram