Burse de plasament pentru studenţi în cadrul programului Erasmus + Țări Partenere (KA107)

ErasmusBiroul Erasmus+ din cadrul Departamentului de Relaţii Internationale anunţă desfășurarea concursului de selecţie pentru mobilităţi de plasament Erasmus+ Țări Partenere – KA107 destinat studenților. Mobilitățile se vor efectua în anul universitar 2018-2019.

Erasmus+ Țări Partenere – KA107 este un program lansat de Uniunea Europeană în anul 2015 în cadrul căruia universitățile care dețin Carta Universitară Erasmus+ pot derula mobilități în țări din afara spațiului european.

Mobilitatea SMP presupune un stagiu de practica de aproximativ 2-3 luni la una dintre universități partenere în cadrul Erasmus+ Țări Partenere – KA107:

  1. Universitatea Medicală de Stat din Tbilisi, Georgia – 1 mobilitate
  2. Universitatea Shantou din China – 1 mobilitate

Finanțarea mobilității va cuprinde costuri de subzistență pentru perioada efectivă de mobilitate, precum și decontarea cheltuielilor de călătorie

Grant:

  1. Georgia: 700 euro/lună subzistența și 275 euro transport.
  2. China: 700 euro/lună subzistența și 1.500 euro transport.

Depunerea dosarelor

Dosarele se depun în perioada 15 – 29 martie 2019 la Departamentul de Relaţii Internaţionale.

Dosarele trebuie să conţină:

 Fişa de înscriere la concursul de selecţie pentru burse de plasament Erasmus +

 Anexe justificative la fișa de înscriere (copii ale rezumatelor lucrărilor științifice comunicate în cadrul unor congrese şi ale diplomelor de participare la aceste congrese*, adeverință de la Decanat atestând calitatea de preparator/demonstrator dacă este cazul)

 Curriculum Vitae în limba română

 Scrisoare de motivaţie

 Adeverinţă de la Decanat cu mediile anilor universitari încheiaţi

 Copie dupa cartea de identitate

Fișa de înscriere este disponibilă pe Site-ul Relaţii Internaţionale: https://www.umfst.ro/universitate/relatii-internationale/erasmus/outgoing-students/documents.html

Criterii de eligibilitate:

 studenţi români/străini înmatriculaţi în anul universitar 2018-2019 în anii:

o Medicină anii III-V

 studenţi care au toate examenele promovate în anii universitari încheiați

Pentru detalii şi nelămuriri ne puteţi contacta la adresa de e-mail rel_int@umftgm.ro sau la nr. de telefon 0265215551 int. 235.

*În cazul manifestărilor ştiinţifice Marisiensis şi TDK se acceptă adeverință eliberată și semnată de reprezentanții legali ai ligilor studențești din universitate, împreună cu rezumatul lucrării, pentru acele rezumate care au fost acceptate la congresele studențești în cauză şi care se vor desfășura la o dată ulterioară perioadei de înscriere la concursul de selecție pentru burse Erasmus+.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram