Campania USR „Studenții recrutează!”

Uniunea Studenților din România (USR) începe noul an sub motto-ul „Studenții recrutează!”. Pentru că forța de muncă este un element definitoriu al unei echipe de succes, în perioada 23.01-10.02.2023 USR își mărește echipa de voluntari.

🔎 Uniunea Studenților din România (USR) – una dintre cele mai mari federații studențești din țară – este pregătită să își mărească echipa și să primească cu brațele deschise o nouă generație de voluntari!

🗓️ Dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a face voluntariat, USR este una dintre cele mai mari federații studențești din țară, pentru a te implica activ și pentru a reprezenta vocea studenților, accesează formularul!

💙 Așa că, nu mai astepta! Înscrie-te pe formular și vino alaturi de noi să iti creezi cele mai frumoase amintiri ale studenției!

⬇️ Linkul de la formular îl găsești mai jos!⬇️

https://forms.gle/H9EsXdmRD8jD57CB7

#StudentiiRecruteaza #voluntariatpentruStudenti #SemperFidelis

Uniunea Studenților din România este una dintre cele mai mari federații studențești din țară, fiind prezentă în 13 centre universitare prin asociațiile membre și are ca scop reprezentarea, promovarea și apărarea drepturilor stundeților în raport cu actorii relevanți la nivel național. De-a lungul celor 21 de ani de existență ai Uniunii, au fost dezvoltate proiecte care să atingă principalele domenii de interes. Câteva dintre proiectele tradiționale marca USR sunt: Festivalul UniFEST – cel mai mare festival studențesc din țară – Congresul Studenților din România, Summer Camp, Școala de Leadership, Gala Studenților și nu numai.

uniunea-studentilor.ro, facebook.com/UniuneaStudentilordinRomania, instagram.com/studentie.usr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram