Colaborare UBB – UMFST. Studiu psihologic privind felul în care se raportează oamenii la pandemia COVID-19

Departamentul de Psihologie Clinică și Psihoterapie din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, în colaborare cu Departamentul de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, realizează un studiu psihologic privind felul în care se raportează oamenii la pandemia COVID-19.

„Siuațiile impredictibile și incontrolabile cum este cea legată de COVID-19 ne afectează pe fiecare dintre noi într-o mai mică sau mai mare măsură. Ajută-ne să înțelegem cum reușesc oamenii să facă față unor astfel de evenimente, din punct de vedere emoțional”, precizează specialiștii împlicați în această cercetare științifică.

Cei care doresc să participe la acest studiu se pot înscrie aici: https://forms.gle/7p44wN9MPSJro3oQ7 sau scanând codul QR de pe afiș.

Studiul este inițiat de către drd. Răzvan Predatu, în colaborare cu șef de lucrări psih. dr. Cosmin Popa, sub coordonarea prof. dr. Daniel David.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram