Concert de pian la UMFST Târgu Mureș

Concert de pian UMFSTUniversitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș invită întreaga comunitate academică joi, 7 februarie 2019, începând cu ora 19.00, la concertul de pian Classic Unlimited, care va avea loc în Sala Festivă a Universității. Concertul va fi susținut de pianistul Bogdan Vaida care va interpreta piese de Brahms, Debussy, Enescu, Prokofiev și Ciprian Pop.

Turneul național de muzică clasică Classic Unlimited a debutat în România în anul 2017. A ajuns atunci în 9 locuri din țară, iar anul acesta ajunge și la UMFST Târgu Mureș.

Participarea la eveniment este gratuită, însă cei care doresc să susțină proiectul Classic Unlimited, pot face o donație în cadrul evenimentului, în schimbul căreia vor primi un suvenir. Rezervările se fac online aici.

„Pentru mine a fost foarte interesant anul trecut să cânt în locuri neconvenționale. Bineînțeles că locurile au un rol important pentru felul în care mă simt la fiecare concert, pentru că am avut parte de culise foarte interesante. Dar poate mai mult au contat pentru mine oamenii care își duc viața sau activitatea de zi cu zi acolo, ei fiind cei care au dat locurilor respective viață și culoare. Am avut parte în cadrul turneului de multe „gazde” foarte faine, care – cel puțin așa am simțit eu – au influențat atmosfera fiecărui concert în moduri diferite”, spune Bogdan Vaida, solistul turneului Classic Unlimited.

Detalii despre turneu se regăsesc pe site-ul: www.classicunlimited.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram