Concurs interuniversitar de traduceri la Facultatea de Științe și Litere

afis concurs englezaDepartamentul de Filologie al Facultății de Științe și Litere din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș organizează luni, 15 aprilie 2019, începând cu ora 8.00, în sala A109, a XIII-a ediție a concursului interuniversitar de traduceri „Right Words”, la care vor participa studenți ai Universității noastre, cât și studenți de la Universitatea Sapientia din Târgu Mureș, Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea Transilvania din Brașov.

Potrivit organizatorilor, concursul face parte dintr-un triptic de manifestări de acest gen organizate în colaborare cu Universitata de Vest din Timișoara (traducere literară) și Universitatea Sapientia din Târgu Mureș (traducere audiovizuală – subtitrare).

„Manifestarea se adresează studenților de la programele de studii axate pe traductologie, studii de interpretariat și filologie, atât din cadrul UMFST Târgu Mureș, cât și de la alte universități din țară, având caracter național (interuniversitar)”, au precizat lector univ. dr. Cristina Nicolae și asistent univ. drd. Ildiko Zoltan Gy.

Premiile vor fi oferite de Maurer Imobiliare. Partener media: Zi de Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram