Conferinţa Doctoranzilor şi Tinerilor Doctori, la ediția cu numărul 12

Foto conferinta doctoranzilorŞcoala Doctorală din cadrul Instituției Organizatoare de Studii Universitate de Doctorat a Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță desfășurarea, în data de 11 decembrie 2019, a celei de-a 12-a ediţii a Conferinţei Doctoranzilor şi Tinerilor Doctori, inclusă în programul amplu de manifestări ştiinţifice şi culturale al Zilelor Universității.

Conferinţa Doctoranzilor şi Tinerilor Doctori propune un program ştiinţific atractiv, care abordează teme  de actualitate din domeniile medicină, medicină dentară, farmacie, filologie, istorie, informatică, inginerie şi management.

Astfel, programul Conferinţei oferă sesiuni plenare şi comunicări ştiinţifice susţinute de invitați din străinătate și coordonatori ştiinţifici de doctorat, cu înalt prestigiu academic. Această manifestare ştiinţifică reprezintă pentru participanţi o excelentă oportunitate de colaborare, networking, lărgirea orizontului ştiinţific şi nu în ultimul rând, pentru doctoranzi, de a-şi dezvolta abilităţile de comunicare în cadrul unei manifestări ştiinţifice.

În prezent, există în Universitatea noastră echipe de cercetare interdisciplinare, flexibile şi dinamice ale căror lideri sunt modele pentru tinerii doctoranzi cât şi pentru studenţi. Pe lângă laboratoarele de cercetare cu aparatură modernă din cadrul facultăţilor, Centrul Avansat de Cercetare Medicală și Farmaceutică reprezintă un exemplu de infrastructură de cercetare de înaltă calitate la nivel internaţional, fiind un centru de referință în țară.

Programul Conferinței se regăsește aici. 

Banner Conferinta Doctoranzilor 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram