Conferința interdisciplinară NEURON, reprogramată

Organizatorii conferinței interdisciplinare NEURON au anunțat amânarea evenimentului care ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 14 – 17 mai 2020. Conferința se va desfășura cel mai probabil în luna noiembrie 2020, data exactă urmând a fi anunțată de organizatori.

„Având în vedere informările publice în ceea ce privește extinderea COVID-19 atât la nivel național, cât și la nivel internațional, vă comunicăm decizia de a reprograma pentru o dată ulterioară conferința interdisciplinară NEURON, cel mai probabil în luna noiembrie 2020. Ne confruntăm cu o situație inedită care ne obligă să luăm măsuri pentru siguranța participanților, a lectorilor și a organizatorilor. Responsabilitatea noastră, a celor din sistemul medical, este să educăm și să prevenim. Astfel, suntem conștienți că fiecare decizie de asemenea natură este importantă pentru a modifica traiectoria pandemiei cu care ne confruntăm. Vom reveni cu date organizatorice certe la momentul potrivit. Vă mulțumim!”, a transmis șef de lucrări dr. Adrian Ivănescu, organizatorul conferinței.

Pentru a fi la curent cu noutățile NEURON, vă invităm să urmăriți pagina de Instagram a conferinței: https://www.instagram.com/neuron.bebrainfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram