Conferinţa Internaţională „Interdisciplinaritatea în Inginerie – Inter-Eng 2022”

Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş organizează, în perioada 6 – 7 octombrie 2022, cea de-a XVI-a ediție a Conferinţei Internaţionale „Interdisciplinaritatea în Inginerie – Inter-Eng 2022”.

Deschiderea evenimentului va avea loc joi, 6 octombrie 2022, ora 10:00, în Aula din clădirea A, str. Nicolae Iorga, nr. 1.

Ediţia din acest an, organizată în parteneriat cu Academia de Ştiinţe Tehnice din România, Universitatea McMaster din Canada şi Universitatea Zagazig din Egipt, reunește participanți din zece țări de pe patru continente, precum: Arabia Saudită, Bulgaria, Canada, Egipt, Franța, Finlanda, Maroc, Portugalia, România sau Ungaria, specialişti din domeniul ingineriei şi din domenii adiacente, din comunitatea academică românească şi mondială.

În acest an, evenimentul științific se desfășoară on-line fiind accesibil publicului larg pe pagina web: https://inter-eng.umfst.ro/2022/.

Conferinţa Internaţională „Interdisciplinaritatea în Inginerie – Inter-Eng 2022” reprezintă un important forum profesional şi ştiinţific organizat de către Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației a Universităţii de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş, care a devenit, de la o ediţie la alta, un eveniment de referinţă în viaţa ştiinţifică a oraşului prin numărul crescând al specialiştilor români şi străini participanţi. În această ediție a conferinței sunt prezentate 76 de lucrări științifice, tema principală fiind „Modele și sisteme inteligente disponibile producției moderne pentru o viitoare recuperare și dezvoltare tehnologică durabilă, rezistente la condiții neașteptate și excepționale”.

Lucrările conferinţei sunt publicate în prestigioasa revistă Lecture Notes in Networks and Systems, editată de Springer Nature, fiind evaluată de Clarivate Analytics Web of Science pentru includere în Conference Proceedings Citation Index.

Keynote speakers ai conferinței Inter-Eng 2022 sunt:

  • Prof.dr.habil. Laszlo Kovacs, Universitatea din Miskolc, Ungaria
  • Prof.dr. Rahman Elfithri, Universitatea Națională din Malaezia
  • Prof.dr. Abdelazim M. Negm, Universitatea din Zagazig, Egipt
  • Prof.dr.Ahmad Hably, Universitatea Grenoble Alpes, Franța
  • Prof.dr.ing. Dan Centea,Universitatea McMaster, Canada
  • Prof.dr. Ahmed Hussein Ibrahim, Universitatea din Zagazig, Egipt
  • Prof.dr. Bogdan Robu, Universitatea din Grenoble, Franța
  • Dr. ing. Harri Kiiski, CEO Azomures S.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram