Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar, eveniment de referință în domeniul sanitar

Afis conferintaÎn perioada 10 – 13 octombrie 2019, va avea loc ediția cu numărul 6 a Conferinței Naționale de Farmacoeconomie și Management Sanitar, un eveniment de referință în domeniul sanirar, care a reușit în acești ani să mobilizeze, să coaguleze principalii actori din sistemul sanitar, facilitând dialogul între părți.

Evenimentul este organizat de către Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș – Centrul de Cercetare pentru Politici de Sănătate și Management, Universitatea Sapientia și Asociația SURYAM, managementul evenimentului fiind asigurat de către Health Events.

Partenerii CNFMS: ISPOR Romania – Societatea Română de Farmacoeconomie, Camera Deputaților – Comisia pentru Sănătate și Familie.

La eveniment vor participa peste 450 de directori din unități spitalicești și clinici medicale,  reprezentanții instituțiilor implicate în elaborarea și implementarea politicilor de sănătate (CNAS, MS, ANMDM etc.), companii producătoare și distribuitoare de medicamente, dispozitive și aparatură medicală, cadre didactice de la Universitățile de Medicină și Farmacie.

Participarea națională și internațională a unor personalități importante din domeniu transformă această conferință într-un important eveniment de schimb bilateral și de networking, oferind posibilitatea relaționării cu reprezentanți ai celor mai importante instituții și companii din domeniul sanitar.

Informații referitoare la înscrieri se pot obține accesând site-ul Conferinței.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram