Conferința Națională de Nutriție și Dietetică, amânată

În situația actuală indusă de pandemia cu SARS-CoV-2, organizatorii Conferinţei Naţionale de Nutriție și Dietetică cu tema „Nutriție integrată – apiterapie și alimente funcționale”, care ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 7-9 mai 2020, la Târgu Mureș, au decis amânarea evenimentului și reprogramarea acestuia la o dată ulterioară, care va fi comunicată în timp util.

Conferința este organizată de Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, Asociația Română de Nutriție și Dietetică, Asociația Medicilor de Familie Mureș și Societatea Română de Apiterapie.

Manifestarea științifică are caracter interdisciplinar, fiind astfel implicați nutriționiști și dieteticieni, medici, farmaciști, fitoterapeuți, consilieri metabolici și apicultori. Potrivit organizatorilor, evenimentul urmărește punerea unei noi cărămizi pentru consolidarea relațiilor între nutriționiști-dieteticieni și specialiști din domeniul sănătății, precum și a imaginii potențialului colaborativ din peisajul medical și conex asupra îmbunătățirii sănătății populației.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram