Congresul Societății de Române de Neurochirurgie și Cursul Francez în Neurochirurgie

Specialiști din țară și din străinătate, nume de referință în domeniul neurochirurgiei și al neuroștiințelor, se vor afla, în perioada 18-21 octombrie 2023, la Târgu Mureș, la ediția cu numărul 48 a Congresului Societății de Române de Neurochirurgie și la cea de-a 27-a ediție a Cursului Francez în Neurochirurgie.

Congresul își propune să îmbine tradiția bogată în această specialitate medicală cu modernitatea, ținând cont de progresul medicinei și al tehnologiei medicale. Tema evenimentului științific va acoperi întregul spectru al patologiei neurochirurgicale și vor fi prezentate cele mai noi concepte și tendințe în acest domeniu.  

Evenimentul reprezintă și o ocazie excelentă pentru specialiști de a împărtăși propriile experiențe, de a genera idei, de a dezvolta noi colaborări și de a încuraja promovarea proiectelor de cercetare în domeniul medical.

Congresul va avea loc la Facultatea de Farmacie din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, iar programul științific se poate consulta pe site-ul: https://rsncongress2023.ro/congress-scientific-program.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram