Consultații… de suflet, la UMFST Târgu Mureș

Dorina Maria PascaUniversitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș organizează luni, 22 octombrie, ora 17.00, la Facultatea de Farmacie (sala seminar, etaj 1), evenimentul de lansare a cărții „Consultații… de suflet”, coordonată de către conf. univ. dr. Maria Dorina Pașca, de la Disciplina Etică și Științe Socio-Umane, și realizată în anul Centenarului Marii Uniri.

Lucrarea reprezintă o culegere de creații literar-artistice și cuprinde 54 de poezii și 11 texte în proză scrise în patru limbi: română, maghiară, engleză și franceză, precum și 10 desene. Cei 36 de autori ai cărții sunt studenți români, maghiari și internaționali.

„Un grup de studenți entuziaști, o mână de copii cu suflet mare, sub îndrumarea unui dascăl care i-a călăuzit pe parcursul anilor de studii universitare, ne oferă imagini din oglinda trăirilor lor și o picătură din bucuriile și frământările din perioada formării și maturizării”, transmite, în prefața cărții, prof. dr. Ovidiu S. Cotoi, decanul Facultății de Medicină din cadrul UMFST Târgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram