COVID-19. Studenţii de la Medicină Dentară ajută pacienții cu urgenţe stomatologice prin intermediul unui call center

Organizația Studențească de Medicină Dentară din Târgu Mureș și Aesthetic Dental Clinic au lansat proiectul intitulat „Împreună ne facem bine”, în care 20 de studenți voluntari de la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș s-au alăturat medicilor care își desfășoară activitatea în această clinică și gestionează astfel urgențele stomatologice.

Potrivit președintelui OSMD, Raluca Iconaru, a fost creat un număr de telefon destinat persoanelor care întâmpină urgenţe stomatologice în această perioadă, iar studenții implicați în proiect se ocupă de triajul pacienților prin telefon.

„Pandemia de Covid-19 afectează pe toată lumea, însă și noi putem fi solidari, devenind un adevărat sprijin pentru medici. Prin implicare și participare activă, Organizația Studențească de Medicină Dentară din Târgu Mureș demonstrează că susține valori precum întrajutorarea, empatia și solidaritatea. Împreună putem depăși această criză! Uniți suntem mai puternici!”, a precizat Raluca Iconaru.

Numărul de telefon este: 0746 823 752 și poate fi apelat de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram