COVID-19. UMFST anunță formarea unui grup profesional de suport psihologic online pentru personalul medical din prima linie

În contextul mondial actual provocat de virusul COVID-19, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” anunță formarea unui grup profesional de suport psihologic online, format din psihologi și psihoterapeuți cu experiență în situații de criză.

Grupul este coordonat de psih. dr. Cosmin Popa, iar consilierea psihologică se va acorda medicilor și personalului medical din județul Mureș, în special celor din clinicile/secțiile de boli infecțioase, anestezie și terapie intensivă și din unitățile de primiri urgențe.

 „Din punct de vedere tehnic, întreaga activitate de consiliere sau psihoterapie se va desfășura online. În funcție de situația epidemiologică existentă, grupul profesional de suport psihologic al UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș își poate modifica procedura de lucru pentru a oferi suport psihologic și prin telefon”, a explicat psih. dr. Cosmin Popa.

Detalii și programări la adresa de e-mail: counseling.medicina.en@umfst.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram