Curs pentru voluntari începători la UPU-SMURD

curs prim ajutorStudenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș se pot înscrie, până în data de 18 octombrie 2018, la cursul pentru voluntari începători la UPU-SMURD Târgu Mureș, care va avea loc în perioada 20-21 octombrie 2018, în Amfiteatrul 1 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Cursul este organizat de UPU-SMURD Târgu Mureș, în colaborare cu Organizația Studențească de Medicină de Urgență (OSMU).

„Ești student/elev la o unitate de învățământ cu profil medical? Ești pasionat de medicina de urgență? Ți-ai dorit întotdeauna să faci parte din echipajele SMURD, pe care până acum le-ai văzut în acțiune doar la televizor? Atunci te așteptăm să te alături echipei de voluntari UPU-SMURD, pentru ca visul tău să devină realitate”, a transmis echipa OSMU.

Înscrierile se fac aici.

La finalul cursului, participanții vor susține un examen teoretic, în data de 27 octombrie 2018. Pentru a putea participa la examenul final, prezența este obligatorie în ambele zile de curs.Curs voluntari SMURD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram