Curs postuniversitar în domeniul infrastructurilor critice naționale/europene

Departamentul de Formare Profesională Continuă din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș informează cu privire la cursul postuniversitar „Formarea și pregătirea ofițerilor de legătură pentru securitatea infrastructurilor critice naționale/europene”, acreditat de Ministerul Educației și Cercetării.

Cursul se adresează absolvenților de învățământ superior cu diploma de licență și are ca scop dezvoltarea și formarea profesională continuă a categoriilor de persoane implicate în domeniul protecției infrastructurilor critice, care sunt activități care au drept scop asigurarea funcționalității, a continuității și a integrității infrastructurilor critice pentru a descuraja, diminua și neutraliza amenințările, riscurile sau punctele vulnerabile.

Cursul se va desfășura online în perioada 15 martie – 15 iunie 2021 și este coordonat de către conf. dr. Nicolae Ploeșteanu.

Mai multe informații despre acest curs postuniversitar se pot obține accesând:

https://www.umfst.ro/fileadmin/dfpc/cursuri/2020_2021/Pregatirea_ofiterilor_descriere_curs.pdf, dar și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ICNTGMURES/.

Detalii suplimentare despre înscrieri se pot obține la numerele de telefon: 0265-262275/102 sau 0265-211838, precum și la adresa de e-mail: ioana.catana@umfst.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram