Cursul „Tehnica LC-MS, de la fundamente la aplicaţii”, la UMFST Târgu Mureș

Slider site cursUniversitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș organizează, în data de 23 noiembrie 2018, în intervalul orar 09.00 – 13.00, în Amfiteatrul II al Facultăţii de Farmacie din cadrul UMFST Târgu Mureș, cursul intitulat „Tehnica LC-MS, de la fundamente la aplicaţii”, coordonat de către prof. univ. dr. Silvia Imre, UMFST Târgu Mureș.

Lectorul cursului este prof. univ. dr. Laurian Vlase, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca.

Cursul este organizat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2018-0567 „Impulsionarea cercetării de excelență în Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș”, director de proiect: prof. univ. dr. Minodora Dobreanu, competiţia de proiecte finanţate din Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat – FDI 2018, coordonată de Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior, Domeniu strategic de finanțare D6 – Susținere cercetare.

Înscrierile la curs se vor face în perioada 12 – 19 noiembrie 2018 la adresa de e-mail: silviaimre@umftgm.ro.

Cursul se adresează comunității academice UMFST Târgu Mureș, iar înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram