Cursuri de certificare profesională în domeniul rețelelor de calculatoare și al securității în comunicații

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, în colaborare cu Cisco Networking Academy, organizează în perioada următoare cursuri calificate de Cisco CCNA și Networking Security.

Programul Cisco Networking Academy (CNAP) este un parteneriat între Cisco Systems și organizații educaționale, de afaceri sau guvernamentale ale comunităților din întreaga lume. Programul pregătește cursanții pentru locurile de muncă extrem de atractive și cerute pe piața muncii în domeniul rețelelor de calculatoare și al securității în comunicații.

Cursurile Cisco CCNA/ Networking Security se adresează celor care doresc să dobândească și să își aprofundeze cunoștințele în domeniul rețelelor de calculatoare și al securității în comunicații folosind echipamente și tehnologii Cisco.

Cursurile Cisco CCNA și Networking Security sunt focusate pe teme de proiectare, instalare și întreținere a rețelelor moderne de calculatoare, precum și pe studierea tehnologiilor fundamentale de securizare a infrastructurilor de comunicații, care permit implementarea, întreținerea și monitorizarea echipamentelor de rețea în vederea menținerii confidențialității, integrității și disponibilității datelor și serviciilor.

Cursurile Cisco CCNA și Networking Security au ca obiectiv formarea de administratori de rețele de calculatoare și de specialiști în securitatea comunicațiilor, servind în același timp și ca model de e-learning. CNAP combină învățarea online, condusă de profesor, cu exerciții intensive, colaborative de laborator, în care cursanții aplică practic cunoștințele acumulate la cursuri pentru rezolvarea de probleme și implementarea de soluții și scenarii reale, utilizând atât echipamente profesionale de comunicații, cât și simulatoare software.

Cursurile organizate în cadrul Departamentului de Formare Profesională Continuă (DFPC) au un caracter de e-learning și sunt asistate de către un instructor calificat.

Persoanele interesate de aceste cursuri pot solicita informații la adresa de e-mail: adam@netacad.ro sau la numărul de telefon: 0745 527 032. Persoană de contact: Adam Mihai Gergely.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram