Cursuri de pregătire online pentru examenul de admitere la UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță organizarea, în perioada aprilie – iunie 2020, a cursurilor de pregătire online pentru viitorii candidați la admitere la Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară şi la Facultatea de Farmacie.

Cursurile se vor desfășura prin intermediul platformei ZOOM, începând cu data de 25 aprilie 2020.

Programul cursurilor de pregătire pentru admitere este afișat pe site-ul:

https://pregatire-admitere.umfst.ro/. Candidații sunt rugaţi să acceseze periodic site-ul dedicat pregătirii online pentru a fi la curent cu noutățile sau cu eventualele modificări de program.

Reguli de organizare pentru candidați

Fiecare candidat iși va face cont (gratuit) pe Platforma ZOOM (zoom.us) cu adresa de e-mail și numele/prenumele complet cu care a achiziționat pachetul de curs de pregătire!

În cazul în care vor fi utilizatori cu același nume/prenume participanți la conferința online, Universitatea își rezervă dreptul de a nu le permite intrarea în conferință, decât în urma verificărilor. Este în interesul participanților să nu distribuie datele de logare la cursul de pregătire online.

Nu este permis accesul la cursul de pregătire online a candidaților care nu au achiziționat pachetul respectiv cu 48 de ore înainte de desfășurarea cursului!

Responsabilități și recomandări

Recomandăm ca fiecare participant să descarce (https://zoom.us/download) aplicația ZOOM și să o instaleze pe dispozitivul ales (calculator, laptop, tabletă, telefon). Participanții vor verifica funcționarea aplicației pe dispozitivul lor (boxe, microfon, cameră).

Recomandăm, de asemenea, utilizarea unei conexiuni fixe (pe cablu) la internet. Universitatea nu este responsabilă de funcționarea necorespunzatoare a dispozitivelor utilizate de candidați sau de calitatea conexiunii acestora la internet. Responsabilitatea Universității este de a transmite în timp util datele de conectare a candidaților și de permite accesul candidaților la transmisia în direct.

Pentru alte detalii, vă rugăm să scrieți la adresa de e-mail: pregatire.admitere@umfst.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram