Cursuri de specialitate oferite de Institutul Internațional pentru Planificarea Educației

unesco-iiep-497Institutul Internațional pentru Planificarea Educației al UNESCO informează cadrele didactice și cercetătorii Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș cu privire la oferta programului de cursuri de specialitate pentru anul 2019.

Acest program abordează domenii specifice planificării și gestionării educației și vizează crearea competențelor necesare pentru dezvoltarea unor sisteme de educație de calitate, incluzive și echitabile.

Cursurile oferite de Institutul Internațional pentru Planificarea Educației sunt asigurate de experți internaționali și combină conferințe, seminarii și discuții cu exerciții practice, realizate individual și în grup.

Cursurile se țin la Paris, Franța, la sediul Institutului, iar limbile de predare sunt franceza și engleza, fiind asigurat interpretariatul simultan.

Pentru anul 2019, oferta de formare, care debutează în luna aprilie, cuprinde șase cursuri, cu o durată de două săptămâni fiecare:

  • Micro-planificare și hartă școlară
  • Metode cantitative pentru pilotarea și evaluarea de calitate e educației
  • Programe și proiecte în sectorul educației
  • Proiecții și modele de simulare: metode și tehnici
  • Managementul cadrelor didactice
  • Bugete în educație și gestiune financiară

Înscrierea la cursuri este deschisă, iar specialiștii interesați pot găsi mai multe informații despre modalitatea de participare accesând pagina programului: http://www.iiep.unesco.org/en/apply-today-2019-specialized-courses-programme-4857.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram