Cursuri dedicate studenților dornici de aprofundarea cunoștințelor în domeniul rețelelor de calculatoare

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, în colaborare cu Cisco Networking Academy, organizează, în perioada următoare, cursuri calificate de Cisco CCNA și CCNA Security.

Programul Cisco Networking Academy (CNAP) este un parteneriat între Cisco Systems și organizații educaționale, de afaceri sau guvernamentale ale comunităților din întreaga lume. Programul pregătește cursanții pentru locurile de muncă extrem de atractive și cerute pe piața muncii în domeniul rețelelor de calculatoare și al securității în comunicații.

Cursurile CCNA/CCNAS se adresează celor care doresc să dobândească și să își aprofundeze cunoștințele în domeniul rețelelor de calculatoare și al securității în comunicații folosind echipamente și tehnologii Cisco.

Cursurile CCNA și CCNA Security sunt focusate pe teme de proiectare, instalare și întreținere a rețelelor moderne de calculatoare, precum și pe studierea tehnologiilor fundamentale de securizare a infrastructurilor de comunicații, care permit implementarea, întreținerea și monitorizarea echipamentelor de rețea în vederea menținerii confidențialității, integrității și disponibilității datelor și serviciilor.

Cursurile CCNA și CCNA Security urmăresc formarea de administratori de rețele de calculatoare și de specialiști în securitatea comunicațiilor, servind în același timp și ca model de e-learning. CNAP combină învățarea online, condusă de profesor, cu exerciții intensive, colaborative de laborator, în care cursanții aplică practic cunoștințele acumulate la cursuri pentru rezolvarea de probleme și implementarea de soluții și scenarii reale, utilizând atât echipamente profesionale de comunicații, cât și simulatoare software.

Cursurile au un caracter de e-learning și sunt asistate de către un instructor calificat.

Persoanele interesate de aceste cursuri pot afla mai multe informații la adresa de e-mail: adam@netacad.ro sau la numărul de telefon: 0745527032. Persoană de contact: Adam Mihai Gergely.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram