Înscrieri cursuri facultative pentru studenții specializărilor tehnice și economice, BOSCH Academy – ediția a IV-a

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și compania BOSCH Automotive Blaj organizează, în perioada 2 – 12 mai 2023, a patra ediție BOSCH Academy.

Cursurile facultative BOSCH Academy se vor desfășura în Sala A208, la sediul din Str. N. Iorga, nr.1 și se adresează studenților din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, anii 3 și 4 de studii, precum și studenților Facultății de Economie și Drept, anii de studii 2 și 3.   

BOSCH Academy constă într-un pachet de cursuri facultative în limba engleză, susținute de experți din zona de management a companiei BOSCH Automotive Blaj. Tematicile propuse sunt orientate spre Industry 4.0, International Leadership And Management In Automotive Industry, Plant Controlling, Lean Management, Industrial Logistic, Human Resources, Problem Solving, Automation Technology.

La finalul cursurilor, studenții vor susține un examen pentru dobândirea Certificatului BOSCH, recunoscut la nivel global în cadrul grupului Bosch.

Înscrierile se realizează exclusiv online la adresa https://u2b.umfst.ro/boschacademy/, până la data de 03 martie 2023.

Studenții înscriși la cursurile BOSCH Academy se vor bucura de experiența de a vizita fabrica BOSCH de la Blaj, în data de 24 martie 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram