Cursurile de pregătire pentru admitere continuă la UMF Tîrgu Mureș

simulare admitereCursurile de pregătire pentru examenul de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș continuă mâine, 14 aprilie 2018, la ora 08.30, în sala festivă a Universității, pentru disciplina biologie, și în clădirea principală a UMF Tîrgu Mureș, pentru disciplina chimie organică.

Cursurile susținute de către cadrele didactice ale Universității noastre sunt organizate cu scopul de a-i ajuta pe candidați să se acomodeze cu atmosfera de examen, să-și testeze cunoștințele acumulate pentru examenul de admitere și să observe, unde este cazul, ce capitole necesită aprofundare. Fiecare ședință va acoperi patru capitole și se va finaliza cu un test din materialul parcurs în ședința respectivă. Acest test va cuprinde și întrebări la prima vedere.

Simularea examenului de admitere va avea loc în data de 29 aprilie, iar examenul de admitere va avea loc în data de 25 iulie.

De asemenea, activitățile de pregătire sportivă dedicate candidaților care vor susține admiterea la programul de studiu Medicină Militară din cadrul Facultății de Medicină vor avea loc duminică, 15 aprilie, în campusul UMF, începând cu ora 10.00.

Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram