Delegație a Facultății de Farmacie, în vizită la Colegiul Național „Radu Negru” din Făgăraș

2O delegație a Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș a vizitat, în data de 6 aprilie 2019, în cadrul proiectului „Facultatea de Farmacie a UMFST în orașul tău“, Colegiul Național „Radu Negru” din Făgăraș, județul Brașov.

Vizita a constituit un bun prilej de a le prezenta elevilor oferta educațională a Facultății de Farmacie. Aceștia s-au arătat extrem de curioși și deschiși unui învățământ modern și motivant.

„Alegerea nu a fost întâmplătoare, ani la rând mulți elevi ai acestui colegiu devenind studenți ai facultății şi universităţii noastre și, mai mult de atât, făcând cinste colegiului prin rezultatele remarcabile din timpul studenției și cariera de succes pe care au urmat-o ulterior. Am înțeles, încă de la vederea clădirii, a covorului roșu care urmează coridoarele înalte, a uniformelor şi a citatelor afişate încă de la intrare că acolo este cu adevărat o instituție de învățământ preuniversitar „pentru cei care vor să se înalțe prin educație“. Profesionalismul, dăruirea, dragostea de carte și cultură sunt câteva din atributele ce caracterizează profesorii pe care i-am întâlnit, în frunte cu prof. Remus Mogoș, director adjunct al acestui colegiu. Elevii par să fie pregătiți integrării cu succes într-o societate dinamică. Am văzut fețe frumoase și luminoase, ochi inteligenți, deschiși unui învățământ modern și motivant. Este ceea ce le putem oferi şi ni-i dorim în aulele și laboratoarele noastre într-un număr din ce în ce mai mare”, a transmis prof. univ. dr. Daniela-Lucia Muntean, Decanul Facultății de Farmacie.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram