Delegație universitară din Siria, la UMFST G.E. Palade Târgu Mureș  

O delegație de la Universitatea de Științe Medicale Al-Andalus din Qadmus, Siria, se află în această săptămână la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Delegația este formată din dr. Basem Salim, decanul Facultății de Medicină Dentară, dr. Sami Azrak, prodecanul Facultății de Medicină, dr. Roula Alio, decanul Faculății de Asistență Medicală, și dr. Suzan Samra, directorul Departamentului de Relații Internaționale și cadru didactic la Facultatea de Farmacie.

Universitatea noastră are un acord Erasmus+ și un acord de cooperare bilaterală cu Universitatea de Științe Medicale Al-Andalus. Cadrele didactice efectuează o mobilitate în cadrul programului Erasmus+, fiind a treia delegație care vizitează universitatea noastră. Pe lângă activitățile din cadrul mobilității, s-au purtat mai multe discuții pentru identificarea de noi oportunități de colaborare în domeniul academic și al cercetării științifice.

În prezent, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș are 146 de acorduri bilaterale Erasmus+ cu universități europene și internaționale, mobilitatea studenților și a cadrelor didactice reprezentând una dintre prioritățile și strategiile de internaționalizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram